Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren

Marleen Iserbyt

Psychotherapeute &
bedrijfscoach

Marleen Iserbyt

Psychotherapeute &
bedrijfscoach

Marleen Iserbyt

Psychotherapeute &
bedrijfscoach

Stel je jezelf of je omgeving in vraag, heb je moeilijkheden op de werkvloer, voel je je niet gewaardeerd, of ligt een burn-out op de loer? Psychotherapeute en bedrijfscoach Marleen Iserbyt uit Sint-Martens-Bodegem helpt je op weg naar een innerlijk evenwicht, zodat je sterker in het leven staat.

Aan de hand van de CSP® (Cohérence Somato-Psychique) methode worden blokkades opgespoord en gecorrigeerd waardoor je opnieuw een mentaal, psychisch en fysisch evenwicht kan vinden.

 

Individuele coaching

Je karakter veranderen? Dat kan niet. Je bent wie je bent, onbewust word je gestuurd door bepaalde gedragspatronen. Ik help jou op weg om je bewust te worden van deze gedragspatronen die je leven bemoeilijken.

Bedrijfscoaching

Elk bedrijf heeft baat bij een sterk en geolied team. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. Elk team bestaat uit individuen die met elkaar moeten samenwerken. En daar wringt soms het schoentje.  Door middel van CSP® (Cohérence Somato-Psychique) coaching kan ik helpen om het welzijn en de prestaties van uw werknemers te verbeteren.

    Marleen heeft mij geholpen in te zien wat mij tegenhield in mijn leven. Samen hebben we hieraan gewerkt en ik ben haar heel dankbaar voor haar tijd en hulp.

    H. (scholier)

Meer getuigenissen lezen?

Hoe ontstaan blokkades?
Gezondheid is de toestand van harmonieus evenwicht (‘homeostase’) tussen het lichaam en de psyche. De CSP® hypothese is dat de cliënt na een stresssituatie in een nieuwe staat van ‘evenwicht’ vast komt te zitten door het mentale beeld dat hij heeft gevormd van deze stresssituatie. Daardoor wordt een deel van het lichaam geblokkeerd en kan hij zijn welzijn niet terugvinden.
Hoe ontstaan mentale beelden?
Bij stressmomenten, ontstaan uit angst, ontwikkelt ons brein een mentaal beeld. Ons brein kan namelijk niet omgaan met stress en zoekt een uitweg uit de stresssituatie, op zoek naar een positieve ervaring (als kind bv. om de aandacht en interesse van onze ouders te wekken). Dat mentale beeld wordt opgeslagen zodat we in gelijkaardige stresssituaties niet telkens een nieuw mentaal beeld moeten ontwikkelen. Bij gelijkaardige stresssituatie gaan we dus telkens diezelfde vluchtweg gebruiken. Zo ontwikkelen we gedragspatronen.

Wanneer een situatie stress veroorzaakt reageren we dus meestal niet op de echte situatie, maar op het mentale beeld dat we hebben van die situatie op basis van onze ervaringen uit het verleden.